Skip to Content
Deze website van Noordhoff maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies >
Akkoord   Weigeren
Voor de docent

Voor de docent

Met Lijsters zit je altijd goed!

De nieuwe Lijsters en Blackbirds zijn beschikbaar! Ook dit jaar hebben we een mooie selectie gemaakt met boeken van topauteurs zoals Arnon Grunberg, Maren Stoffels, Rob Ruggenberg, Roald Dahl, Becky Albertalli en anderen. Zet de boeken op de lijst of koop ze in voor de hele school. Bekijk hier het voordelige nieuwe aanbod en bestel snel!

Lezen? Bekijk het maar! <br>Vlogs van topauteurs

Lezen? Bekijk het maar!
Vlogs van topauteurs

Letterlijk gelukkig. In deze reeks van superleuke vlogs vertellen Lijstersauteurs over hun Lijstersboeken, én over hoe je geraakt kunt worden door een ander leven.

Check de vlogs van Maren Stoffels, Anna Woltz, Buddy Tegenbosch, Margje Woodrow en Charles den Tex . Hou deze site in de gaten: er komen nog meer vlogs van nog meer topauteurs!

Tip: bij Lijsters en Blackbirds is docentenmateriaal beschikbaar

Ken je het gratis docentenmateriaal van Lijsters en Blackbirds? Of je nou op zoek bent naar controlevragen of creatieve verwerkingsopdrachten (gekoppeld aan Lezen voor de Lijst-niveaus), we hebben het allemaal, bij elk boek. Makkelijk inzetbaar en kwalitatief van hoog niveau.

Het docentenmateriaal bestaat uit: Leesbegeleidingsvragen, Leescontrolevragen en Verwerkingsopdrachten (Lezen voor de Lijst) Lijsters. 

Tip: bij Lijsters en Blackbirds is docentenmateriaal beschikbaar

Nieuws