Skip to Content
Deze website van Noordhoff Uitgevers maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies >
Akkoord   Weigeren

Met Lijsters zit je goed!

Lijsters en Blackbirds zijn leuke, goede, spannende en voordelige boeken. Maak het jezelf gemakkelijk met een handig goedkoop setje zodat je in een keer klaar bent! Naast aansprekende thema’s bevatten de boeken een duidelijke niveau-aanduiding. We hebben Lijsters voor Nederlandse boeken, en Blackbirds voor Engelse boeken. Er is veel keuze, dus lees snel verder en kijk wat er bij jou past! Al vanaf € 5,50 per boek!

Primeur: dit zijn de nieuwe Lijsters en Blackbirds!

Pepijn Lanen, Esther Walraven, Eva Burgers, Kevin Brooks, Evelyn Waugh … Dit zijn een paar topauteurs die u in de nieuwste Lijsters en Blackbirds vindt! De 2019-titels zijn vanaf dit moment te bestellen. Mooie selecties met toptitels voor een voordelige prijs. Met Lijsters zit je altijd goed!

Lees meer

Dag van de Jonge Jury - vier met ons mee op 5 juni

Vier de Dag van de Jonge Jury met ons mee! Beroemde schrijvers, creatieve workshops, en natuurlijk de uitreiking van de Prijs van de Jonge Jury. Wij zijn er zeker bij met de nieuwste Lijsters en Blackbirds! Leerlingen ontdekken hun leesniveau in een leuk quizje. Neem zelf meteen een poster mee!

Lees meer