Skip to Content
Deze website van Noordhoff maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies >
Akkoord   Weigeren

Met Lijsters zit je goed!

Lijsters en Blackbirds zijn leuke, goede, spannende en voordelige boeken. Maak het jezelf gemakkelijk met een handig goedkoop setje zodat je in een keer klaar bent! Naast aansprekende thema’s bevatten de boeken een duidelijke niveau-aanduiding. We hebben Lijsters voor Nederlandse boeken, en Blackbirds voor Engelse boeken. Er is veel keuze, dus lees snel verder en kijk wat er bij jou past! Al vanaf € 5,50 per boek!

Lezen saai? Lijsters maakt het leuk!

Lees je vaak of lees je alleen omdat het moet? En wat lees je dan? Met de korte quiz van Lijsters ontdek je welke boeken bij je passen. En je ontdekt wat je leesniveau is. Vanaf nu is het kiezen van een leuk boek een stuk makkelijker én lezen een stuk leuker! Doe de Leesquiz, ontdek jouw leesniveau én de bijpassende boeken.


 

Lezen saai? Lijsters maakt het leuk!
Al 30 jaar lekker lezen met Lijsters!

Al 30 jaar lekker lezen met Lijsters!

Tijd voor een feestje want Lijsters bestaan al 30 jaar! De hoogste tijd om terug te kijken naar hoe dit grootste leesbevorderingsproject is ontstaan, én om vooruit te kijken! Leuke anekdotes en interessante feiten komen aan bod in dit interview met Lijsters-uitgevers door de jaren heen.

Houd deze site in de gaten voor leuke feestacties, en lees nu alvast het interview.